Občina velike Lašče | Velikolaška dežela slikovitih zgodb

Naslov: Cereja 33, 1315 Velike Lašče
Telefon: +386 41 348 498
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Splet: www.villa-cereja.si

 V prijetnem okolju, tako znotraj lokala, kot na vrtu, ki je v drevesni senci ob potoku, bodo poskrbeli za vaše dobro počutje. Nudijo tople in hladne napitke, sladoled in prigrizke. Prijazno osebje vam bo pomagalo pri vaših željah. Otroci so zelo dobrodošli, zanje imajo igrala, gugalnice in prostor za igranje. Tudi vaši štirinožni ljubljenčki se bodo odlično počutili, na voljo imajo ogromno prostora za tekanje in raziskovanje. Nudijo tudi rekreacijo na dveh teniških igriščih in odbojko na mivki. Na Cerejo lahko pridete lahko tudi samo parkirat, se naprej odpeljete na kolesu ali jo mahnete peš po naši čudoviti okolici. Na območju Cereje vam je na voljo brezplačen Wi-Fi.

Facebook

Instagram

 

Pin It

Ponudniki turističnih storitev

Ali ste vedeli?

Marijina cerkev na Veliki Slevici

Zanimiva je zaradi čudovitih baročnih oltarjev. Po legendi je viden odtis kopita turškega konja, ki je obstal pred cerkvijo.

Kontaktni obrazec

Pišite nam

Prosimo, zaupajte nam pravi e-naslov, da vam bomo lahko odgovorili.

Občina Velike Lašče

Več o nas

"Ni potrebno, da je to vaš rodni kraj; dovolj je, da ste le nekaj let vdihavali ta zrak. Lašč ne pozabite nikoli! Pravi Laščan pa naj gre kamorkoli, čisto vseeno je: Amerika, Sibirija, Dunaj ali Beograd. Vsa tista čudežna okolica gre z njim."

(Ivan Pucelj)

 
Levstikov trg 1, 1315 Velike Lašče

Pokličite nas

+386 1 788 10 06

Sledite nam na socialnih omrežjih